INSIGHT MEDITATION OG BUDHISTISKE STUDIER

Mindfulness Meditation og studiegruppe, 8 gange, Holte Kl. 16.30 – 18.30, Efterår 2018 og forår 2019.

AWAKE IN NATURE er flyttet indendørs. En mindfulness meditations gruppe og nu også en studiekreds, hvor vi mødes 8 gange, Vi fordyber os i nogle centrale områder inden for den buddhistiske filosofi og lære. En lære, der i sin essens handler om indre frihed og glæde i alle aspekter af livet.
Gruppen har eksisteret som meditationsgruppe i 7 år. Nu er der opstået et behov for at fordybe os ydeligere og i højere grad forpligte os til fortsat at være i en udviklingsproces. Er du også dér, kan denne gruppe måske være noget for dig. Erfaring viser, at det er hjælpsomt at få støtte fra en lærer og andre mediterende.


Tilmelding:
Tryk på linket kontakt.
Udfyld navn og mail.
Emne –  Meditationstudiegruppe.

Ring 298688094. Læg gerne besked.

 


Underviser:
 Eva, psykolog, Cert. Mindfulness Instruktør (MBSR), Studerende Boddhi College, UK

Datoer:  15.1, 12.2, 13.3, 9.4 – 19

 


Hvor:
 Søllerød Park 9-1, 2840 Holte (i eget meditationslokale)
Tid: 16.30 – 19.00

Pris: 700 kr.  for 6 gange, 150,- enkeltvis

 

Form og indhold – datoer for 2019 – (15.1, 12.2, 12.3, 9.4)

Indhold: Meditation i bevægelse – 15. min. for at få opmærksomheden ned i kroppen. 45 min. stille meditation. 10 min. pause, samtale om tema og kort afsluttende meditation. Tema: “Den ottefoldige vej”, som er Buddha´s vej og 8 trin til indre frihed og glæde.1. Forståelsen af, hvordan menneskelig lidelse ophører. 2. Støttende synspunkt/holdning. 3. Støttende intention. 4. Støttende talemåde. 5. Støttende livsførelse. 6. Støttende energi. 7. Støttende Mindfulness. 8. Støttende koncentration. (Grundbog: 8 Mindful Steps to Happiness, Walking the Buddha´s Path).   Skriv, ring gerne..
Form: Guidet meditation, diskussion af tema – ud fra teksten og erfaringer fra arbejds- og hverdagsliv.

Prisen, forløbet og grundbogen:

1. Tanken er at alle skal kunne være med.
2. Ud over at være en lære- og udviklingsproces for dig – ser jeg også forløbet som en læreproces for mig selv.
Lige i tiden følger jeg et forløb på Boddhi College, UK – Committed Practitioners Program (CPP), hvor vi fordyber os i Buddha´s tidlige tekster.
December 2018 fortsætter jeg i et uddannelsesforløb TTP – også på Boddhi College på 3 – 5 år Teacher Trainings Program). Vi uddannes i at videregive og undervise i Buddha´s lære, som inspiration til at leve livet med mere glæde og indre frihed – udenfor en religiøs sammenhæng.
3. Grundbogen kan købes i papirform og som E-bog. Vi tager udgangspunkt i grundbogen. Vi læser et afsnit til hver gang. Til første gang læses Introduktionen + 1. trin af 8 steps som på engelsk hedder – Skilful Understanding.

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.