STILHEDSRETREAT og STILLE VANDRING

Naturretreat, en stile vandringsdag på Camønoen og med en utrolig smuk afstikker til Møns klint, 6.9 – 9.9 2018

 

For modige kvinder  

Stilhedsretreat på den lille firlængede gård, Gåsemosegård, Møn

Stilhedsretreat – en dag med stille vandring på Camønoen og en afstikker til Møns klint. Retreat er tid til tilbagetrækning, stilhed og ro til at forbinde dig til den du er – gå dybere ind i relationen til dig selv og være i tæt udveksling med naturen. Det kræver mod.
Slippe hverdagens gøremål for at give plads til at lytte, sanse og være tilstede i nuet.
I det mønske bondeland er vi tæt på de fire elementer – jord, vand, ild og luft.
Så meget som vejret tillader det, er vi udenfor – sanserne stimuleres af naturen omkring os. Vi Indånder den friske luft, som giver nyt liv til kroppen og klarer hjernen. Se Galleri

Der vil være egen stille tid med plads til yderlig fordybelse, indsigt og egen refleksion. Her kan vi gå en tur, finde en krog i den hyggelige have – eller vælge udsigt og de lange syn i bondelandet, som kan inspirere til få andre perspektiver på os selv og dét, som vi går og tumler med. Læs også.. Om AWAKE IN NATURE

For hvem:Til dig, der vil have tid til for-dybelse, kender værdien af mindfulness i naturen, har noget meditationserfaring.

Antal: Minimum 6 og maks. 10 personer

Underviser: Eva Broby Johansen, psykolog, Mindfulness instruktør (MBSR), Professio-
nel Nature Meditation Teacher, yogalærer

Hvornår: 6.9 (ca.17) til 9.9 2018, kl.15.30

Hvor: Foregår på en dejlig lille firlænget gård på vest Møn, en hyggelig have, udsigt over marker, hav, fantastiske solnedgange.

Pris: 2.950 kr. pr. person incl. mad

Form og indhold

Det er for modige kvinder – vi bor i telte rundt omkring på gården. Bålet er vores samlingsted. Indholdet er en vekslen imellem nænsomt guidede meditationer – siddende, gående, liggende og mindful bevægelse (Qi gong) og egen stille tid. Ind imellem er der tid til spørgsmål, indsigter og fælles refleksion. Som inspiration, vil der undervejs være korte indlæg, der tager udgangspunkt i den buddhistiske filosofi. Der vil være nogle få Yogi jobs som en del af vores praksis.

Der er indlagt tid på overgangen fra hverdagslivet til at ankomme til retreatet og det samme, når vi slutter – overgangen fra retreat til hverdagsliv.   Skriv for spørgsmål.   Detaljeret info ved tilmelding.

Solnedgang på Møn – ud over marker og havet i baggrunden

Klik på knappen. Du omstilles til beskedboxen. Book en plads til en Natur Retreat Weekend. Udfyld meget gerne med navn og mail. Skriv Natur Retreat Weekend som emne.

Er I en gruppe, som ønsker en Natur Retreat Weekend. Klik på knappen. I besked boxen udfyld meget gerne navn, mail og jeres særlige ønsker for weekenden.

Find gruppeledsagere og aftal et tidspunkt for en Naturretreat Weekend. Klik på knappen, og du viderestilles til facebookgruppen for andre interesserede. Er under udvikling…

Har du spørgsmål? Skriv meget gerne en mail på evabroby@hotmail.com eller ring på telefon: 2986 8894.

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.