VANDRE I STILHED

Camønoen og en afstikker til en helt særlig smuk sti tæt på Møns klinten.

Vi går ovenfor og i nærheden af denne smukke klint

Vi tager til Møn, vandrer et lille stykke af Camønoen, tager en afstikker til en utrolig smuk sti tæt på Møns Klint – skrænterne, skoven, bakkede landskab, stranden.
En stille gående naturmeditation med guidede nærværsøvelser. I stilheden vækker vi glæden, åbner hjertet, klarer hjernen og lader op.

Blot vandre, mærke bevægelserne i kroppen, jorden under dine fødder og åbne sanserne – opleve og mærke det forunderlige i at kunne gå – noget vi ofte tager for givet.

Bring gode sko at gå i, evt. vandrestøvler, tøj til vejret, noget at sidde på og lille rygsæk til fornødenheder som mad og drikke. Se Galleri

 

Tilmelding: Tryk på linket kontakt.
Udfyld navn og mail.
Emne –  Vandre i stilhed og Dato(er).

Ring 298688094. Læg gerne besked.

Underviser: Eva Broby Johansen, psykolog, Mindfulness instruktør (MBSR), Professio-
nel Nature Meditation Teacher, yogalærer

Hvornår: Kl. 10-16, Igen foråret 2019

Hvor: Vi mødes et udvalgt sted i nærheden af Camønoen og slutter samme sted. Mere info ved tilmelding. Ring eller skriv gerne.

Pris: 600 kr. pr. person

Form og indhold

Vi begynder med en kort serie Qi Gong øvelser som en hjælp til at få ro på tankerne, mærke kroppen, som den har det idag og indstiller os langsomt på dagen. Vi vandrer i stilhed, mærker jorden, kroppen og åndedrættet. Modtager sanseindtrykkene fra naturen. I stilheden giver vi plads til, at vi kan iagttage det evigt foranderlige – dét, der indfinder sig, dét som kommer og går – tanker, følelser og sanseindtryk.

På udvalgte steder stopper vi op. Vi står, sidder eller ligger og mærker kontakten til moder jord under dig og himlen over dig. De guidede øvelser, kan du bruge som inspiration til din tur, som den udfolder sig.
Vi afslutter dagen med kort meditation, et par ord og indstiller os på overgangen til vores hverdagsliv.

Væren og stilhed midt i foranderligheden

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.