STILLE VANDRINGER

Camønoen og en afstikker til en helt særlig smuk sti tæt på klinten – der kommer nye datoer

Vi går ovenfor og i nærheden af denne smukke klint

Vi tager til Møn, vandrer et lille stykke af Camønoen, tager en afstikker til en utrolig smuk sti tæt på Møns Klint – skrænterne, skoven, bakkede landskab, stranden.
En stille gående naturmeditation med guidede nærværsøvelser. I det stille rum vækker vi glæden og væren, klarer hjernen og lader op.

Blot vandre, mærke bevægelserne i kroppen, jorden under dine fødder og åbne sanserne – opleve og mærke det forunderlige i at kunne gå – noget vi ofte tager for givet.

Bring gode sko at gå i, evt. vandrestøvler, tøj til vejret, noget at sidde på og lille rygsæk til fornødenheder som mad og drikke. Se Galleri

 

For hvem: Dig der elsker at mærke luften og vinden i kinderne, kender til udelivet eller har lyst til at springe ud i noget nyt.

Antal: Minimum 4 og maks. 8 personer

Underviser: Eva Broby Johansen, psykolog, Mindfulness instruktør (MBSR), Professio-
nel Nature Meditation Teacher, yogalærer

Hvornår: Hold øje-nye datoer Kl. 10-16

Hvor: Vi mødes et udvalgt sted i nærheden af Camønoen og slutter samme sted. Mere info ved tilmelding. Ring eller skriv gerne.

Pris: 600 kr. pr. person

Form og indhold

Vi begynder vores fælles tur med en kort serie Qi Gong øvelser som en hjælp til at få ro på tankerne, mærker kroppen, som den har det idag og indstiller os på dagen. Vi vandrer i stilhed og fredfyldt væren. I stilheden og i væren giver vi plads til, at vi kan iagttage det evigt foranderlige – dét, der indfinder sig, dét som kommer og går – om det er tanker, følelser, sansninger.

På udvalgte steder stopper vi op. Vi står, sidder eller ligger og mærker kontakten til moder jord under dig vi og himlen over os. De guidede øvelser, kan du bruge som inspiration til din tur, som den udfolder sig.
Vi afslutter dagen med kort meditation, et par ord og indstiller os på overgangen til vores vores hverdag.

Væren og stilhed midt i foranderligheden

Klik på knappen. Du omstilles til kontakt. Her kan du udfylde navn og mail. Skriv Stille Vandring og Dato i emne boxen.
Ved tilmelding får du mere info.

Er I en gruppe, som ønsker en Stille Vandring. Klik på knappen. Du omstilles til kontakt. Her kan du udfylde navn, mail og jeres særlige ønske, som emne i beskedboksen.

Find gruppeledsagere og aftal et tidspunkt for en Stille Vandring. Klik på knappen, og du viderestilles til facebookgruppen for andre interesserede. Er under udvikling…

Har du spørgsmål? Skriv meget gerne en mail på evabroby@hotmail.com eller ring på telefon: 2986 8894.

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.