MINDFULNESS OG NATUREN


NATUREN

AWAKE IN NATURE er ude i naturens rum.

Naturen modtager dig med åbenhed. Den stiller ikke krav og er ikke optaget af, om du er rigtig eller forkert. Den er der, om du er kroget, gammel, ung, billedskøn. Du skal ikke leve op til noget, ikke præstere noget – blot være dig selv.

Vi mennesker er natur og er i evig foranderlighed ligesom naturen uden om os. Som naturen indeholder vi det rolige, smukke, vilde, bløde og voldsomme, ubehagelige m.m.

Ved ikke at tage vores oplevelser personligt – som naturen ikke gør – kan vi nemmere få adgang til vores indre stilhed, balance, resurser.

Nærvær i naturen inviterer til, at vores personlige problemer opleves i et andet og større perspektiv .

 

 

 

 

 

 

 


MINDFULNESS

AWAKE IN NATURE har dybe rødder i mindfulness og Buddhistisk filsofi.

Mindfulness og naturen i samspil letter muligheden for at stilne sindet og komme i kontakt med vores egen natur.

Ved at være mindful, nærværende og tilstede i trygge rammer bliver vi i stand til at åbne vores hjerte og lytte dybt ind i os selv.

Nærværet og en stille lytten giver adgang til en særlig sensitivitet, hvor det bliver muligt at opleve en forbundethed med det levende i naturen – livet omkring os og inde i os.

Mindfulness er ikke et mål i sig selv, men ved at lære os selv at kende, kan vi I større grad vælge det, som er godt for os, og fravælge det som skaber utilfredshed og problemer.

Eva; mindful i naturen på Sletten strand

 

FOR HVEM?

AWAKE IN NATURE henvender sig til alle – private som professionelle, der gerne vil have inspiration til at meditere i naturen.

AWAKE IN NATURE henvender sig også til mennesker med stress, angst, depression, hvor naturen kan bidrage med at hele symptomerne og komme i mere balance.  Få et overblik

Meditation

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.