EVA BROBY JOHANSEN

Meditation har været en rød tråd gennem mit liv i de sidste ca. 35 år. Uanset, hvad jeg har taget af efteruddannelser, som alle har været inspirerende – er jeg altid vendt tilbage til meditationen. Jeg elsker den simple og enkle tilgang – selv om det ikke altid er enkelt at praktisere. 

Det er gennem den meditative tilgang, at jeg bedst skaber fred med mig selv samt oplever glæde og tilfredshed.

Et andet vigtigt  aspekt er, at jeg ikke kun går vejen for mit eget bedste, men også for at kunne møde andre mennesker med et kærligt og fredeligt hjerte.

At bringe mindfulness ud i naturen er noget af det mest meningsfulde, som jeg har oplevet på egen krop. I naturen stilhed åbnes sanserne naturligt – lydene, vinden på huden, naturens dufte, de mange former og farver, som naturen har – vækker livet i kroppen.

At mødes med naturen og være i naturen giver grobund for at lære om ens egen natur.  Perspektiver kan ændres og eventuelle problemer får en anden fylde.

Når jeg har undervist i naturen, har jeg oplevet, hvilken glæde andre kan have af at meditere i naturen og har oplevet den dybe forbundethed vores egen natur har med naturen omkring os.

Det er på den baggrund, at jeg har skabt AWAKE IN NATURE.

 

Eva Broby Johansen, psykolog. aut., certificeret mindfulness-instruktør I Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR), certificeret Professionel Nature Meditation Teacher, yogalærer.

Andre efteruddannelser: Familieterapeut, DISPUK, Kognitiv terapeut, Chock og traumer – Læs mere.. Uddannelser, Erhverv, Forskning.

Eva har skabt AWAKE IN NATURE – Mindfulness i Naturen – mange års erfaringer med mindfulness og mindfulness i naturen. Metoderne er samtidig forskningsbaserede, tusinder år gamle og er blevet afprøvet på egen krop. Det er en undervisning, der kommer fra hjertet.

En pionér

N
En af de første, der underviste i 8 ugers programmet MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) i Danmark (jan 2007).
N
Underviste i det første forskningsprojekt med mindfulness i DK – MICA (Mindfulness og kvinder med bryst Cancer) (2008-2009).
N
Underviste i et stort forskningsprojekt med alvorlig stressramte i Terapihaven, Nacadia – NEST (Nature Effect Study) (2013 – 2015).
N
En af to personer i Danmark, der sep. 2017 blev certificeret som Professionel Nature Meditation Teacher, USA v/ Mark Coleman.
N
På den baggrund – er eksamineret og certificeret til at undervise i Naturmeditationer, Mindful, stille vandring og Naturretreats.
N

En af tre i Danmark, der følger følge en Dharma Teacher Træning, Bodhi College, UK (studie 3-5 år, med start dec. 2018)