En af mine opgaver her i livet er, at inspirere andre og være med til at åbne døre indtil den ro og indre fred, som vi alle har i os – men ikke altid er i kontakt med. Det er ikke, fordi jeg har “løsningen”, men jeg har gået en lang vej. Jeg har gjort nogle erfaringer.

Siden jeg var helt ung har jeg haft en ledetråd og en vision – at det måtte være muligt at leve i fred med mig selv og andre. Egentlig ved jeg ikke, hvor den kom fra.

I midten af 80´erne var jeg på kursus hos en indianer. Her mødte jeg meditation for første gang. Det blev kimen til den rejse, som jeg har været ude på og stadig er på.

Jeg kan nemlig stadig ikke altid leve i fred med mig selv og andre, men over tid er det blevet både meget lettere og nemmere.

Siden 80´erne har meditation været den røde tråd. Jeg er gået til og fra mange gange. Da jeg både er videbegærlig og nysgerrig har jeg været meget rundt.
Men uanset, hvad jeg har taget af kurser, uddannelser og efteruddannelser – er jeg altid vendt tilbage til meditationen.

Jeg elsker den simple og enkle tilgang til indre ro og fred – selv om det ikke altid er enkelt at praktisere.

Et andet vigtigt aspekt er, at jeg ikke kun går vejen for mit eget bedste, men også for at kunne møde andre mennesker med et kærligt og fredeligt hjerte.

Da jeg i 2013 kom til at undervise i meditation i Terapihaven Nacadia gik det op for mig, hvor meget naturen gav uden at tage. Det vakte stor taknemmelighed og ydmyghed over for alt levende.

Jeg blev mindet om, hvordan jeg som barn altid har trivedes ved at være ude i den frie natur. Hvordan jeg som voksen har brugt min have og naturen ude omkring, som steder, der har givet ro og glæde.

Samtidigt så jeg i Terapihaven, hvor meget naturen hjalp alvorlig stressramte, som var den gruppe, der kom på kurserne.

Som jeg nogen gange fortæller: Siden arbejdet i Terapihaven er jeg ikke kommet indenfor igen.

Det er på den baggrund, at jeg har skabt AWAKE IN NATURE.

EN PIONER

N

En af de første, der underviste i 8 ugers programmet MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) i Danmark (jan 2007).

N

Underviste i det første forskningsprojekt med mindfulness i DK – MICA (Mindfulness og kvinder med bryst Cancer) (2008-2009).

N

Underviste i et stort forskningsprojekt med alvorlig stressramte i Terapihaven, Nacadia – NEST (Nature Effect Study) (2013 – 2015).

N

En af to personer i Danmark, der sep. 2017 blev certificeret som Professionel Nature Meditation Teacher, USA v/ Mark Coleman.

N

På den baggrund – er eksamineret og certificeret til at undervise i Naturmeditationer, Mindful, stille vandring og Naturretreats.

N

En af fire i Danmark, der januar 2021 afsluttede en 3 årig Dharma Teacher Træning,
Bodhi College, UK

Meditation

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.