En af mine opgaver her i livet er, at inspirere andre og være med til at åbne døre indtil den ro og indre fred, som vi alle har i os – men ikke altid er i kontakt med. Det er ikke, fordi jeg har “løsningen”, men jeg har gået en lang vej. Jeg har gjort nogle erfaringer.

Vision.
Siden jeg var helt ung har jeg haft en ledetråd og en vision – at det måtte være muligt at leve i fred med mig selv og andre. Egentlig ved jeg ikke, hvor den kom fra.

Meditation og buddhisme.
I midten af 80´erne var jeg på kursus hos en indianer. Her mødte jeg meditation for første gang. Det blev kimen til den rejse, som jeg har været ude på og stadig er på.

I 90´erne mødte jeg buddhismen og Samatha, Vipassanna meditation. Det Føltes som at komme hjem. Nu havde jeg fat i en tråd, som jeg kunne mærke førte til indre fred. Ikke kun fred med mig selv, men lige så vigtigt også at leve i fred med andre.
Jeg oplever stadig, hvor svært det kan være at finde ind til den indre ro, men over tid er det blevet både meget lettere og nemmere.
Et vigtigt aspekt er, at jeg ikke kun går vejen for mit eget bedste, men også for at kunne møde andre mennesker med et kærligt og fredeligt hjerte.

Siden 80´erne har meditation været den røde tråd. Jeg er gået til og fra flere gange. Jeg er både videbegærlig og nysgerrig og har derfor været meget rundt.
Men uanset, hvad jeg har taget af kurser, uddannelser og efteruddannelser – er jeg altid vendt tilbage til meditationen.

Jeg elsker den simple og enkle tilgang til indre ro og fred – selv om det ikke altid er enkelt at praktisere.

Meditation, undervisning og arbejde.
Meditation har en helt central rolle både privat og i mit arbejdsliv. Den buddhistiske tilgang er omdrejnings punktet for det, som jeg formidler. Samtidigt trækker jeg på livserfaring og mine faglige kompetencer.

Meditation og naturen.
Da jeg i 2013 kom til at undervise i meditation i Terapihaven Nacadia, gik det op for mig, hvor meget naturen gav uden at tage. Det vakte stor taknemmelighed og ydmyghed over for alt levende.

Jeg blev mindet om, hvordan jeg som barn altid har trivedes ved at være ude i den frie natur. Hvordan jeg som voksen har har fundet ro og glæde ved at være i min have og i naturen.

Samtidigt så jeg i Terapihaven, hvor meget naturen hjalp alvorlig stressramte, som var den gruppe, der kom på kurserne.

Som jeg nogen gange fortæller: Siden arbejdet i Terapihaven er jeg ikke kommet indenfor igen.

Det er på den baggrund, at jeg har skabt AWAKE IN NATURE.

Meditation

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.